Home/Kaminske peči
  • Kaminska peč na bioetanol Cortina je manjša in zagotavlja zelo dobro ogrevanje in čisto okolje, ne potrebuje dimnika. Zaradi vgrajenih ventilatorjev je moč bioetanola takojšnja, v samo nekaj trenutkih se varno začne širiti nežna toplota, ki ob pravem ognju ustvari edinstven ambient s prijetnim vzdušjem ob ognju, enakemu kaminu na drva.
  • Kaminska peč na bioetanol Milano zagotavlja zelo dobro ogrevanje in čisto okolje, ne potrebuje dimnika, oskrbe z električno energijo ter instalacije. Moč bioetanola je takojšnja, varno v samo nekaj trenutkih se začne širiti nežna toplota, ki ob pravem ognju ustvari edinstven ambient s prijetnim vzdušjem ob ognju, enakemu kaminu na drva.
  • Kaminska peč Siena je odlična izbira za ogrevanje, saj ne potrebuje dimnika in montaže. Prisilno prezračevanje z ventilatorji v modelu Siena omogoča, da ohrani kakovost ogrevanja, ki je zelo iskana in cenjena pri klasičnem modelu, v kombinaciji z možnostjo uporabe prezračevalne funkcije, pa še poveča udobje in zmogljivost.
  • Kaminska peč na bioetanol Treviso je manjša in zagotavlja zelo dobro ogrevanje in čisto okolje, ne potrebuje dimnika, oskrbe z električno energijo ter instalacije. Moč bioetanola je takojšnja, varno v samo nekaj trenutkih se začne širiti nežna toplota, ki ob pravem ognju ustvari edinstven ambient s prijetnim vzdušjem ob ognju, enakemu kaminu na drva.
  • Kaminska peč Venezia je odlična izbira za ogrevanje, saj ne potrebuje dimnika in montaže. Prisilno prezračevanje z ventilatorji v modelu Siena omogoča, da ohrani kakovost ogrevanja, ki je zelo iskana in cenjena pri klasičnem modelu, v kombinaciji z možnostjo uporabe prezračevalne funkcije, pa še poveča udobje in zmogljivost.
  • Kaminska peč Viareggio je zasnovana na z napredno tehnologijo za okolju prijazno ogrevanje in varčevanje z energijo. Je lektronsko nastavljiv model, seveda deluje brez dimnika, je kompaktnih mer, ne zahteva nobene montaže in zahvaljujoč elegantnemu in prefinjenemu dizajnu zagotavlja veliko prisotnost estetike, zaradi česar se lahko prilagodi tako tradicionalnemu kot tudi modernemu stilu ambienta.
Go to Top