Kaminska peč na bioetanol Venezia – ventilatorska

Kaminska peč Venezia je odlična izbira za ogrevanje, saj ne potrebuje dimnika in montaže. Prisilno prezračevanje z ventilatorji v modelu Siena omogoča, da ohrani kakovost ogrevanja, ki je zelo iskana in cenjena pri klasičnem modelu, v kombinaciji z možnostjo uporabe prezračevalne funkcije, pa še poveča udobje in zmogljivost.

Kategorija:

Opis

Seveda tudi pri tej različici ni potrebna namestitev dimnika, je pa potreben priklop na električno omrežje; zahvaljujoč zmogljivemu ventilatorju, ki deluje zelo tiho, se bo prostor segrel še hitreje, toplota pa se bo bolj enakomerno porazdelila po prostoru. Kaminska peč lahko deluje v obeh načinih, bodisi v klasičnem ali v ventilatorskem, odvisno od vaših potreb in želja po stopnji in hitrosti ogrevanja prostora. S preprostim gumbom za vklop moči, se lahko moč ventilacije uporabi v celoti, ko pa je dosežena želena stopnja ogrevanja, se lahko funkcija preprosto izklopi in tako poveča avtonomija.

Dodatne informacije

Tehnične lastnosti:

Moč: 3200W, Kapaciteta ogrevanja: 120 m3, Maksimalna poraba: 0,40 l / h, Minimalna poraba: 0,25 l / h, Prostornina rezervoarja za gorivo: 2 L, Čas gorenja: od 5 do 8 ur

Dimenzija:

856 mm / 540 mm / 365 mm

Title

Go to Top