Vgradni kamin na bioetanol Fire line Automatic 3 C

Gorilnik Fire line automatic 3 je na voljo tudi z namenskim kuriščem C, ki je odprto tudi od strani in je tako ogenj še bolj izpostavljen. Tako lahko ustvarite lahko najbolj inteligenten in razkošen kamin na bioetanol, ki je na voljo z najnaprednejšo tehnologijo.

Gorilnik Fire Line Automatic 3 je najbolj napreden luksuzni gorilnik na bioetanol. Nadzorujemo ga lahko s katero koli pametno napravo.

Kategorija:

Opis

Vgradni kamin FLA3 se lahko vgradi z zagotovilom, da bo enota delovala pravilno in videti osupljivo v kateri koli sobi. Opcijsko ga lahko kombinirate tudi z okvirjem iz brušenega nerjavečega jekla.

Fire Line Automatic 3 je najbolj inteligenten in razkošen gorilnik na bioetanol. Poganja ga najsodobnejša tehnologija, saj združuje elegantno lepoto tradicionalnega kamina s svežim pristopom sodobne inovacije.

Gorilnik je za uporabnikovo udobje opremljen z elektronskim sistemom, ki se uporablja za uravnavanje velikosti plamena in nastavitev časa gorenja. Upravljate ga z daljinskim upravljalnikom, lahko pa se ga programira tudi tako, da se ga upravlja na daljavo preko brezžične povezave (WiFi) z uporabo tabličnega računalnika ali pametnega telefona.

Dodatne informacije

Tehnične lastnosti:

Kapaciteta: 6 l, Čas gorenja: 4 – 10 h, Toplotna moč: 3,3 – 8,4 kW, Neto teža: 25 kg

Dimenzija:

1490 mm / 620 mm / 400 mm​

Title

Go to Top