Vgradni kamin na bioetanol XL

Vgradni kamin XL omogoča izgradnjo edinstvenega kamina na bioetanol. Kurišče je izdelano iz toplotno odpornega, prašno lakiranega, jekla v črni barvi, ter z dodatno toplotno izolacijo na hrbtni strani.

S pomočjo vgradnega kamina na bioetanol lahko sami ustvarite kamin po vaši želji. Kurišče lahko vgradite v steno, omaro, predelno steno…

Kategorija:

Opis

Vgradni kamin XXL je opremljen z visoko kakovostnim gorilnikom na bioetanol dolžine 80 cm, ki je izdelan iz inoxa. Gorilnik ima keramično polnilo, ki vpije bioetanol “kot goba” in onemogoča izlitje bioetanola. Gorilnika imata keramično polnilo, ki vpije bioetanol “kot goba” in onemogoča izlitje bioetanola.

Gorilniki so temeljito testirani in so zato med najbolj varnimi gorilniki na bioetanol. Vpojno dvo-prekatno jedro zagotavlja, da se bioetanol ne more razliti iz gorilnika. Tekočina ne steče ven niti pod naklonom. Je edini gorilnik s keramičnim polnilom na trgu, ki je opravil ultimativni test s tehniko nagibanja.

Dodatne informacije

Tehnične lastnosti:

Material kurišča: črna kovina, Material gorilnik: inox, Kapaciteta: 2 l, Čas gorenja: 3,5 – 4 h, Toplotna moč: 3,5 kW, Neto teža: 30 kg

Dimenzija:

930 mm / 519mm / 209 mm​

Title

Go to Top