Vgradni kamin na bioetanol XXL

Vgradni kamin XXL omogoča izgradnjo edinstvenega kamina na bioetanol. Kurišče je izdelano iz toplotno odpornega, prašno lakiranega, jekla v črni barvi, ter z dodatno toplotno izolacijo na hrbtni strani.

S pomočjo vgradnega kamina na bioetanol lahko sami ustvarite kamin po vaši želji. Kurišče lahko vgradite v steno, omaro, predelno steno…

Kategorija:

Opis

Vgradni kamin XXL je opremljen z dvema velikima visoko kakovostnima gorilnikoma na bioetanol, ki sta izdelana iz prašno barvane in toplotno odporne kovine v črni barvi ali iz inoxa. Gorilnika imata keramično polnilo, ki vpije bioetanol “kot goba” in onemogoča izlitje bioetanola.

Gorilniki so temeljito testirani in so zato med najbolj varnimi gorilniki na bioetanol. Vpojno dvo-prekatno jedro zagotavlja, da se bioetanol ne more razliti iz gorilnika. Tekočina ne steče ven niti pod naklonom. Je edini gorilnik s keramičnim polnilom na trgu, ki je opravil ultimativni test s tehniko nagibanja.

Dodatne informacije

Tehnične lastnosti:

Material: črna kovina, 2 velika gorilnika: črna kovina ali inox, Kapaciteta: 1,5 l, Čas gorenja: 3,5 – 4 h, Toplotna moč: 3 kW, Neto teža: 45 kg

Dimenzija:

1255 mm / 519 mm / 209 mm​

Title

Go to Top