Vgradni kamin na bioetanol Fire line Automatic 3

Za gorilnik Fire Line Automatic 3 je na voljo tudi namenski vgradni kamin. Ustvarite lahko najbolj inteligenten in razkošen kamin na bioetanol, ki je na voljo z najpreprostejšo možnostjo namestitve.

Gorilnik Fire Line Automatic 3 je najbolj napreden luksuzni gorilnik na bioetanol. Nadzorujemo ga lahko s katero koli pametno napravo.

Kategorija:

Opis

Vgradni kamin FLA3 se lahko vgradi z zagotovilom, da bo enota delovala pravilno in videti osupljivo v kateri koli sobi. Opcijsko ga lahko kombinirate tudi z okvirjem iz brušenega nerjavečega jekla.

Fire Line Automatic 3 je najbolj inteligenten in razkošen gorilnik na bioetanol. Poganja ga najsodobnejša tehnologija, saj združuje elegantno lepoto tradicionalnega kamina s svežim pristopom sodobne inovacije.

Gorilnik je za uporabnikovo udobje opremljen z elektronskim sistemom, ki se uporablja za uravnavanje velikosti plamena in nastavitev časa gorenja. Upravljate ga z daljinskim upravljalnikom, lahko pa se ga programira tudi tako, da se ga upravlja na daljavo preko brezžične povezave (WiFi) z uporabo tabličnega računalnika ali pametnega telefona.

Dodatne informacije

Tehnične lastnosti:
Dimenzija:

1274 mm / 622 mm / 340 mm​

Title

Go to Top