Okolica hiše in vrt sta pomemben prostor za sprostitev ter dobro počutje!

Lepo urejena okolica je ob pogledu skozi okno v pravo zadovoljstvo. Dobro zasnovana in urejena okolica hiše ter privlačen vrt sta lahko vaš košček narave, v katerem boste uživali v vsakem letnem času ali prostem trenutku, se sprehajali, opazovali rastline, se kopali v bazenu, vrtnarili in uživali ob gurmanskih užitkih, ki jih ustvarite z žari. Če imate okolico urejeno, je to pravi prostor za počitek in sprostitev.

Urejanje okolice ni samo to, da pokosite travo, ampak tudi to, da si uredite tudi kakšne gredice, vrtičke, kakšen ribnik ali da postavite leseno vrtno lopo, zagotovo pa vam bodo »piko na i« naredili dekorativni vrtni kamini na bioetanol.

Ustvarili bodo prijetno svetlobo ognja ob večernih urah na vašem vrtu ali terasi ter poskrbeli za prijetno vzdušje in romantiko.

Vrtni kamini

Spremenite in polepšajte atmosfero z dekorativnimi vrtnimi kamini

Vrtni kamini ustvarijo edinstven ambient na dvorišču, terasi ali balkonu. Z dekorativnimi vrtnimi kamini na bioetanol lahko uživate ob očarljivem ognju v samo nekaj minutah. Poleg dekorativnega učinka za vašo teraso, balkon ali vrt, vam nudijo tudi zadovoljivo svetlobo, ki je ravno pravšnja v primerjavi s svečami ali baklami, ki včasih ne nudijo dovolj svetlobe in jih zato potrebujemo bistveno več.  V bioetanol se lahko celo dodajajo dišeča eterična olja, s čimer še dodatno izboljšate atmosfero.

Omislite si lahko celo takšnega, ki s posebnim polnilom odganja komarje, kar je bistvena prednost pred nekaterimi svečami in raznimi spiralami, saj je zaradi večjega ognja delovanje učinkovitejše na večji površini.

Dodatna prednost dekorativnih vrtnih kaminov je tudi ta, da jih z lahkoto lahko premikate na želeno lokacijo. Lahko jih postavite pred vhod, v bližino vaše vrtne garniture, k bazenu, whirlpool-u (zunanji masažni kadi), cvetličnemu nasadu, ribniku, ipd.

Ohišje vrtnega kamina je lahko narejeno iz kamna, kovine, kaljenega stekla ali inoxa, torej iz vremensko odpornih materialov. Prav tako je tudi gorilnik narejen iz nerjavečega jekla ter keramičnega polnila, ki poskrbi za varnost, saj se bioetanol zaradi polnila ne more razliti.

Vrtni kamini
Vrtni kamini